Hodnocení obchodu

5,0 151 hodnocení
5
148x
4
2x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora Michal Šimonovský | 9.5.2024
Vše vyřízeno rychle a bez potíží
PJ Avatar autora Pavel Jezdik | 19.4.2024
Pan Šena velmi ochotny a velmi poctivy clovek, ktery kdyz je neco nedokonale, tak okamzite vrati celou platbu… klobouk dolu a vazne jsem se s tak serioznim chovanim nesetkal. Moc dekuji
VC Avatar autora Václav Cvetan | 9.4.2024
Vše v pořádku,uvidíme časem....
PK Avatar autora Pavel Korous | 30.3.2024
P Avatar autora Pavel | 24.3.2024
R Avatar autora Roman | 12.3.2024
Nerad uděluji negativní hodnocení, ale sekačka po cca 5 měsících nejde, jelikož sekačka byla dodána na podzim, tak byla v provozu jen asi 3x, skladovaná byla v domě, kde ve sklepě je i dílna a teplota zde nebyla nikdy menší než 15 stupňů a po posledním použití před zimou byla nabitá na maximum. Na dotaz jak řešit reklamaci se mi ani pan Šena, ani obchod neozval, dnes je to 5 dnů a 2 emaily, zatím žádná reakce, tak snad se někdo ještě ozve ???
JP Avatar autora Jakub Pešek | 2.3.2024
Avatar autora Vratislav Špánek | 15.2.2024
Jeden z mála obchodů, kam se člověk rád vrací. Již několik let. Vždy dostanu dobrou radu a doporučení ohledně, jak výrobků, tak servisu. Vracím se již několik let.
JJ Avatar autora Jindřich Jarý | 15.2.2024
LG Avatar autora Larbi Ghariani | 18.1.2024
Klobouk dolů.doporucuju
KK Avatar autora Karel Krázl | 17.1.2024
DK Avatar autora Dana Kovaříková | 16.1.2024
Maximální spokojenost, super jednání. Určitě doporučuji. Pane Šeno, ať se Vám i Vašemu týmu stále daří.
JK Avatar autora Jaroslav Krajiček | 12.1.2024
Na základě mé zkušenosti s nákupem sekačky, broušením vřetene, servisem, půjčovnou strojů i drobnými nákupy mohu říci jediné - pan Šena je absolutní profesionál. Spolupracovat s ním bylo a je radostí. Nákup sekačky proběhl absolutně v pohodě, bez jediného problému. Komunikace, domluva, rychlost, jeho přesnost termínů ..... vždy na 10/10, nebo spíše na 100/10. Konečně chlap s gulama, který když něco řekne, tak to platí!! Velmi děkuji pane Šeno a těším se na další spolupráci.
ZV Avatar autora Zuzana Vráblová | 8.1.2024
Veľmi pekne ďakujem za ochotu, empatický a profesionálny prístup. Kosačka ELO1 sa na Slovensko zatiaľ nedováža, ale p. Šena na moju prosbu, že ide o vianočný darček, súhlasil a zariadil dovoz. A Ježiško prišiel... Ďakujem, pán Šena, nech sa Vám i celému tímu darí.
PM Avatar autora Pavel Marešovský | 13.12.2023
Ze služby "broušení ruční vřetenové sekačky" jsem nadšený. Vzhledem k tomu, že jsem sekačku dával nabrousit až po sezóně, tak se nemohu vyjádřit detailně ke kvalitě broušení. Avšak rychlost nabroušení byla doslova blesková. Myslel jsem si, že budu mít v zimě alespoň 2 měsíce v dílně volný prostor, protože sekačka bude v servisu.... :-). To jsem se však velmi mýlil. Po třech dnech mi přišlo avízo k vyzvednutí sekačky. Když to srovnám s jiným soukromníkem, kde jsem měl v minulosti sekačku na nabroušení skutečně +- 2 měsíce a navíc kvalita nic moc, tak zde u p. Šeny jsem byl mile překvapen. Už se těším, až na jaře se sekačkou vyjedu na trávník. Takže za sebe rozhodně doporučuji.
DV Avatar autora David Vávra | 8.11.2023
Sekačka super a pan majitel je profesionál.Hodnotím vše co maji jako TOP
PK Avatar autora Petr Kouba | 27.10.2023
Spokojenost, takže doporučuji….
IP Avatar autora Irena Příhodová | 27.10.2023
JM Avatar autora Jiří Motejlek | 30.6.2023
JK Avatar autora Jan Kolín | 28.6.2023
Vyhovující pro moje účely, poznávám postupně výhody vřetenových sekaček. Doporučuji tímto začít a vidět, jak je trávník krásný a prospívá. JK
Nahoru
151 položek celkem